Catosfera


Dilluns, 20 d'octubre 23:45h de 2014 Notícies

La FNEC renova la Coordinadora Nacional al seu 14è Congrés

Bernat Mallén Alberdi, escollit nou president

14è CongrésEnviar article
La FNEC va celebrar dijous passat el seu 14è Congrés, en el qual va renovar la Coordinadora Nacional que fins ara encapçalava Marc Cassany i Alemany. El nou president és Bernat Mallén Alberdi, estudiant d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

La resta de la Coordinadora està conformada per: Gerard Ferrer, secretari general; Jordi Pallaruelo, secretari de finances; Roger Davins, adjunt a la secretaria de finances; Andreu Calvet, secretari de comunicació; Cristina Calvo, adjunta a la secretaria de comunicació; Lluís Boada, secretari d’organització; Maria Salvador, adjunta a la secretaria d’Organització; Marc Santamaria, secretari d’expansió; Marc Herrera, secretari de política universitària; els diversos coordinadors d’universitats i el vocal Oriol Bertran.

Al Congrés també s'hi va aprovar la ponència sobre el finançament de la Federació, que busca, entre d'altres, mantenir l'entitat al marge de possibles interferències polítiques i enfortir-ne la seva llibertat d'acció.

El Congrés també va servir per reconèixer a la Coordinadora sortint la tasca realitzada durant el darrer any i mig, entre el que destaca el nombre d’actes organitzats a les universitats, la campanya en defensa del català a TV3 i la tasca als òrgans universitaris --molt especialment la victòria al Claustre de la UPF, la segona consecutiva--, així com la renovació de l’entitat i la seva implementació a la resta d’universitats del territori.

Els diversos membres sortints de l’entitat van rebre un detall en reconeixement per la feina feta en un moment transcendental per la llibertat de la nostra nació.


giny
Servei Civil Internacional Catalunya
Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya
Seu Nacional
c/ Galilieu 261 entresòl dreta, 08028 Barcelona
Telèfon i fax: 934 546 174, email: fnec@fnec.cat
Contacte